image
 |  14 1 Серпня 2020 | 08:22

Луцьк не буде виконувати «недолугі, невчасні та непрофесійні рішення» і вводити «червону зону»

Влада Луцька, який потрапив до «червоної зони» за поширенням коронавірусної інфекції, виявила небажання посилювати карантинні обмеження зупиняючи громадський транспорт та закриваючи громадські заклади.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник мера Луцька Ігор Поліщук.

Державною комісією ТЕБ та НС (орган з не зовсім зрозумілим правовим статусом) без будь-яких особливих причин віднесено наше місто Луцьк з 3 серпня до «червоного» рівня епідемічної небезпеки. Справжні мотиви такого рішення не зрозумулі, адже в останній час щодо статистики по рівню захворюваності на COVID-19 в місті нічого не змінилось.
«Червоний» рівень означає, що має бути зупинений громадський транспорт, зачинені дитячі садки, заклади громадського харчування, готелі та ін., що в свою чергу призведе до відсутності роботи й засобів для прожиття у тисяч лучан та ще більші недонадходження до міського бюджету й спричинить величезні незручності та проблеми для десятків тисяч лучан.
Недолугі, невчасні та непрофесійні рішення щодо протидії коронавірусу й так довели країну до економічного колапсу, знищили сотні тисяч робочих місць та значно погіршили рівень життя українців й рівень економічної активності в країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотиpи кольоpи «коpонавіpусної» Волині: Луцьк – у «чеpвоній зоні»

Повідомляємо, що Луцька міська рада не буде приймати жодних рішень щодо зупинки транспорту або закриття будь-яких закладів у зв‘язку з вищевказаним незрозумілим рішенням.
Якщо центральна влада хоче працювати по закону - нехай вводить надзвичайний стан та лише тоді зупиняє транспорт, закриває заклади та приймає інші обмеження, — резюмував радник мера Луцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Червона зона» карантину: з 3 серпня поїзди не зупинятимуться в Луцьку та Тернополі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити