image
 |  13 3 Серпня 2020 | 08:51

Луцьк не пішов на жорсткий карантин: люди їдуть на роботу громадським транспортом (ФОТО)

Сьогодні, 3 серпня, у Луцьку громадський транспорт працює. На дороги виїхали маршрутні таксі, тролейбуси, курсують через місто і приміські маршрутки.

Однак, курсує не весь транспорт. Як повідомили "Конкуренту" в управлінні транспорту та зв'язку, на маршрути вийшли всі троблейбуси. А також маршрутки за маршрутами 26, 28, 31, 32, 23 та два автобуси 24.

Частина маршрутів не вийшла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніхто не змусить українців жити у жодній «зоні»! Мер Тернополя потужно відреагував на «червону зону» (ВІДЕО)

Нагадаємо, що райони та міста Волині потрапили у різні зони за рівнем поширення епідемічної небезпеки COVID-19. Луцьк за рівнем поширення епідемічної небезпеки COVID-19 потрапив до червоної зони. Тут відповідно до умов уряду забороняється робота громадського транспорту, відвідування закладів освіти, діяльність ТРЦ, кафе та ресторанів.

Однак у Луцькій міській раді заявили, що мерія не буде приймати жодних рішень щодо зупинки транспорту або закриття будь-яких закладів у зв‘язку з вищевказаним незрозумілим рішенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тpетього сеpпня влади Луцька та Волині планують дати відсіч на «чеpвону зону»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити