image
 |  4 21 Січня 2023 | 15:19

Луцьк отримає трубопроводи довжиною 7,5 км

В рамках Меморандуму про взаєморозуміння і співпрацю між Луцькою міською радою і USAID Проєктом енергетичної безпеки (ПЕБ), місто отримає трубопроводи різних діаметрів загальною протяжністю 7,5 км.

Про це пише ВолиньUA.

Трубопроводи діаметром від 1020 мм до 57 мм використовуються для транспортування теплоносія та гарячої води від котелень та центральних теплових пунктів до споживачів та є найслабшим місцем теплового господарства міста, адже близько 80% мереж вичерпали експлуатаційний ресурс та є аварійними.

Ці труби суттєво поповнять сформований на ДКП «Луцьктепло» аварійний запас та дозволять більш ефективно усувати витоки на мережах та відновлювати теплопостачання містянам.

Луцька міська рада та комунальне підприємство «Луцьктепло» вживають усіх заходів для забезпечення безперебійного постачання тепла і гарячої води всім категоріям споживачів у цей найскладніший з часів незалежності України опалювальний сезон. Щобільше трубопроводів буде в розпорядженні підприємства, тим швидше якісніше працівники зможуть виконувати роботи, замінюючи аварійні ділянки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити