image
 |  196 7 Лютого 2024 | 18:13

Луцьк отримав майже 10 млн гривень штрафів за порушення правил паркування

У 2023 році Луцьк отримав 9,8 млн гривень штрафів за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів.

Про це йде мова у звіті департаменту муніципальної варти Луцької міськради за 2023 рік.

Наразі охоплено близько 70 вулиць та проспектів міста, якими рухаються інспектори з паркування з метою контролю за дотриманням водіями транспортних засобів Правил дорожнього руху в частині зупинки, стоянки та правил паркування транспортних засобів на території громади.

За 2023 рік інспекторами з паркування департаменту муніципальної варти винесено 20833 постанови за порушення ч. 1, 3 ст. 122, ч. 1, 2 ст. 152-1 КУпАП в режимі фотозйомки, щодо порушень правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, згідно з якими сплачено штрафів на загальну суму 9 803 563 грн.

Департамент муніципальної варти продовжує передавати неоплачені Постанови про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксованих в режимі фотозйомки (відеозапису) до примусового виконання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку продавчиня організувала незаконний бізнес на робочому місці (ФОТО)

У 2023 році до органів державної виконавчої служби передано 2589 постанов про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксованих в режимі фотозйомки (відеозапису) до примусового виконання на загальну суму 2 377 635 грн. З боржників в порядку примусового виконання буде стягнуто подвійний розмір штрафів, що вони боргують, а також виконавчий збір та витрати на виконавче провадження.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити