image
 |  322 30 Листопада 2023 | 15:47

Луцьк виділить 24 млн грн на оновлення тролейбусного парку

Луцька міська рада виділить 24 млн грн на реалізацію проєкту “Оновлення тролейбусного парку міста Луцька”.

Таке рішення було прийнято під час сесії Луцької міськради.

Депутати підтримали зміни до бюджету громади. Зокрема, було виділено 1 млн грн субвенції для обласного бюджету на ремонт та облаштування укриття у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні та 2,5 млн грн на формування резерву предметів і матеріалів (запасні насоси, труби, засувки та інше) для підприємства “Луцькводоканал” у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Також обранці громади виділили 2 млн грн на придбання спецтехніки для забезпечення безперебійного функціонування полігону твердих побутових відходів у селі Брище.

На реалізацію Програми дистанційного обслуговування місцевих бюджетів на 2023 рік для Управління Державної казначейської служби України у м. Луцьку Волинської області депутати передбачили 219 300 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька міськрада підтримала рішення про припинення права користування земельними ділянками для московського патріархату

Головне управління Національної поліції у Волинській області отримає 2 млн грн на капітальний ремонт будівлі для службового призначення на вулиці Драгоманова, 37.

Понад 24 млн грн обранці громади передбачили на реалізацію проєкту “Оновлення тролейбусного парку міста Луцька”.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити