image
 |  0 12 Березня 2021 | 18:15

Луцька громада сплатить ТзОВ «Тепелен» понад 5 мільйонів за котельню

Луцьк втратив котельню на Карбишева в часи мерства Анатолія Кривицького, до сьогодні місто продовжує орендувати приміщення у приватної компанії ТзОВ «Тепелен».

Про це йшлося у п'ятницю, 12 березня, під час позачергового засідання Луцької міської ради.

У Луцьку котельня на Карбишева перебуває в оренді ТзОВ «Тепелен», щороку з міського бюджету виділяються кошти на орендну плату. У 2021 році ця сума може становити понад 5 млн. грн.

Міський голова Ігор Поліщук пояснив, що на початку 2000-х років котельню було відчужено. Це рішення намагалися оскаржити за часів керування містом Богдана Шиби, але безуспішно.

Викупити сьогодні для міста її буде складно, адже сума вартості котельні може бути не підйомною для бюджету Луцької громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку продовжують торгувати алкоголем біля шкіл (ФОТО)

До слова, кінцевим бенефіціаром ТзОВ «Тепелен» є Єремеєв Роман Ігорович. Розмір статутного капіталу 800,00 грн.

Минулого року «Луцьктепло» сплатило ТзОВ «Тепелен» 4 млн. 830 тисяч гривень у 2019 році – 4 млн. 830 тис. грн. у 2018 році – 1 млн. 380 тис. грн. У 2021 році ця сума може становити 5 млн. 600 тисяч грн. Загалом за всі роки діяльності компанія отримала 16.19 млн. грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити