image
 |  0 26 Листопада 2019 | 18:33

Луцька міськрада буде судитися з боржниками за «комуналку»

Луцька міська рада готує судові позови проти боржників, які не платять за комунальні послуги.

Про це йшлося під час оперативної наради.

Виконувач обов’язки міського голови Луцька Григорій Пустовіт зауважив, що ситуація з боргами за комунальні послуги не додає оптимізму.

«Попереднє керівництво «Луцьктепла» відмовилося від позовної роботи з успішними фірмами, які могли вирішити проблему накопичених боргів. Якщо ви не заплатили, то нічого не купите. Все є товаром. І за все треба платити. Хочу подякувати усім, хто платить за комунальні послуги. Але я прошу всіх лучан заплатити борги, бо наші комунальні підприємства не можуть ефективно працювати. Якби не ця заборгованість, то ми б замінили 30% старих комунікацій. Є люди, які мають життєві труднощі, а є ті, які придумують ці труднощі», - висловився він.

Читайте також: Лучанка організувала у власному домі незаконний «бізнес» (ФОТО)

Натомість перший заступник мера Луцька Григорій Недопад додав, що у влади є повний реєстр боржників.

«Серед них є успішні бізнесмени, які чомусь не платять за послуги. Але багато боржників мають державне житло і нічого за нього не платять. Будуть судові позови. Вже працює комісія юристів. Боржників ми будемо виводити у публічну площину».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити