image
 |  23 15 Листопада 2021 | 12:11

Луцька міськрада направила третє і останнє звернення до Волинської ОДА щодо руху приміських автобусів

Луцька міська рада направила третє звернення до Волинської ОДА щодо організації руху приміських автобусів вулицями міста Луцька та на території населених пунктів Луцької міської громади.

Про це йшла мова під час позачергової сесії.

Як повідомив начальник управління транспорту та зв'язку Віктор Главічка, Волинська ОДА знову надала дозвіл на рух приміського маршруту вулицями Луцька.

"Волинська ОДА знову відкрила приміський маршрут вулицями Луцька, що суперечить меморандуму між нами. Мова йде про маршрут, який починається з зупинки Завокзального ринку. Хоча автобуси мають починати маршрут з автостанції, яка знаходиться поруч. Ці автобуси роблять відстій на міській зупинці громадського транспорту, що створює додаткові перешкоди для водіїв та пасажирів. Крім того, новий маршрут не відповідає вимогам екологічних стандартів, не підключений до електронної системи оплати вартості проїзду. Ми вчергове звертаємось до Волинської ОДА, дії якої порушують домовленості".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьку вже найближчим часом можуть передати у власність дитячу залізницю

Міський голова Луцька Ігор Поліщук зауважив, що це останнє звернення до ОДА:

"Це третє і останнє звернення. Більше писати їх ми не будемо. Коли Луцьк з усіх сил оновлює громадський транспорт, оновлює електротранспорт, у нас з'являються маршрути, які на 95% пролягають вулицями міста. Ми будемо просто подавати позови в суд і скасовувати рішення Волинської ОДА".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити