image
 |  13 31 Березня 2023 | 14:51

Луцька міськрада засудила поширення гендерної ідеології і руйнацію інститутів сім'ї

Луцька міськрада підтримала звернення до Верховної Ради України з вимогою не голосувати за закон, який дозволяє одностатеві шлюби і просуває гендерну ідеологію.

Проєкт рішення був внесений фракцією ВО "Свобода", - пише ВолиньUA.

Звернення підтримали 27 депутатів. Не голосували за нього фракції "Європейської Солідарності" та "Свідомих".

Активно захищала закон про одностатеві партнерства депутатка від "Європейської Солідарності" Алла Доманська. Вона намагалася довести, що такий закон потрібний і критично висловилася про традиційні родинні цінності.

"Поширення ЛГБТ-ідеології становить загрозу українській родині та сім'ї, травмує психіку дітей. Адже одностатеві партнерства - це магістральний шлях до одностатевих шлюбів і проникненню гендерної ідеології у школи", - зазначила депутат від фракції ВО "Свобода" Алла Жупанюк.

Депутат Михайло Щур (фракція ВО "Свобода") додав, що ухвалення закону про одностатеві шлюби спричинить вкрай негативну реакцію всередині суспільства і гратиме на руку ідеологічним ворогам України, в тому числі московському патріархату і росії. Адже вони обов'язково використають це як аргумент для своєї антиукраїнської пропаганди.

Варто зазначити, що релігійні спільноти також обурені законопроєктом № 9103, ініційований партією "Голос" і який пропонує прирівняти реєстровані партнерства до шлюбу, називаючи їх “сімейним союзом” змінюючи чинні норми Сімейного кодексу України. З цього приводу Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій звернулася до Голови Верховної Ради, заперечуючи проти чергової спроби легалізації в Україні так званих “одностатевих шлюбів” під виглядом реєстрованих партнерств.

Такі ж звернення, ініційовані фракцією ВО "Свобода", на крайніх сесіях підтримала Волинська обласна рада та депутати Ковельської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Очільниця ГО «Яворина» увійшла до складу виконкому Луцькради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити