image
 |  2 30 Січня 2019 | 16:18

Луцька міськрада затвердила сумнівний план забудови мікрорайону

Депутати Луцької міськради затвердили проект рішення "Про погодження коригування проекту детального плану території житлового кварталу між вул. Рівненською та вул. Дубнівською у місті Луцьку".

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

На сесію міської ради завітали представники громади, які вважають, що проект детального плану території житлового кварталу між вулицями Рівненською та Дубнівською виконаний непрофесійно і з порушеннями.

Так, представник місцевої громади Віталій Зітараха звернув увагу, що коригування плану житлового кварталу не передбачає достатню площу для відпочинку, належну кількість зеленої зони, дитячі майданчики розміщені поруч з автостоянкою.

"Раніше цей проект зняли з порядку денного. Тепер його винесли знову. Я вважаю, що потрібно почути думку мешканців і розібратися в ситуації, а не приймати такі рішення. Думаю, у мешканців мікрорайону є повно право хвилюватися за те, в якому середовищі вони житимуть. Чи буде там комфортно і місце для дозвілля та відпочинку. Чи вся територія буде забудована, а дитячий майданчик буде поруч з автостоянкою", - зазначив депутат Луцької міськради від ВО "Свобода" Микола Федік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дотаційний «Луцькводоканал» буде будувати спортивний комплекс

Однак, правляча більшість Луцької міськради проігнорувала думку мешканців. Ті, у свою чергу, пообіцяли подати до суду. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити