image
 |  2 23 Жовтня 2021 | 11:26

Луцька «Волинь» перемогла «Кремінь»

22 жовтня, луцька "Волинь" в рідних стінах перемогла "Кремінь".

Про це інформує Футбол24.

Волинь та Кремінь відкривали програму 15-го туру Першої ліги Чемпіонату України з футболу.

"Волинь" - "Кремінь" - 3:2

Голи: Цюпа, 13, Хагназарі, 24, Рябов, 34 - Галата, 16, 62.

"Хрестоносці" на правах господарів активніше розпочали поєдинок та зуміли відзначитись. Цюпа здалеку виконував штрафний, м'яч влучив у стійку, відлетів у спину кіперу Єрмолову та опинився у воротах. Та за кілька хвилин "Кремінь" забив вдруге – вже у правильні ворота. Це Бойко віддав розкішний розрізний пас на Галату, а той результативно пробив у дальній кут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти розповіли, як Луцький податківець купив авто за 7 тисяч доларів, яке зазвичай коштує від 37 тисяч

Волинь після пропущеного гола трохи отримала на горіхи від помічника Альберта Шахова Тараса Михалика та двічі забила ще до перерви. Хагназарі з кількома рикошетами заштовхав круглого у ворота, а Рябов відзначився після кутового. У другому таймі гості з Кременчука відквитали один м'яч зусиллями Галати, але на більше не спромоглись.

Перемога дозволила "Волині" піднятись на 8 сходинку з 18-ма заліковими балами, "Кремінь" же залишився у зоні вильоту з 13-ма пунктами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити