image
 |  7 2 Лютого 2021 | 17:55

Луцька «Волинь» зіграє спаринг проти «Юності»

Завтра, 3 лютого, «Хрестоносці» проведуть ще один спаринг.

Про це інформує пресслужба ФК "Волинь".

Наша команда продовжує підготовку до весняної частини чемпіонату України. А уже завтра, 3 лютого, «Волинь» зіграє ще одну контрольну гру. У Львові «Хрестоносці» зустрінуться із командою «Юність» (Верхня-Нижня Білка). Матч відбудеться у Винниках на полі академії ФК «Рух». Початок гри – 13:00.

Насправді, підопічні Василя Сачка гратимуть проти досить цікавого суперника. «Юність» нині з відчутним відривом лідирує у традиційно сильному чемпіонаті Львівської області, маючи в активі 8 перемог та 2 нічиї у 10 поєдинках (а 2018-го та 2019-го команда уже ставала чемпіоном сусідньої Львівщини, а також 2018-го – переможцем тамтешнього Кубка). Разом із тим, колектив Богдана Костика лідирує і своїй групі аматорської першості України, а серед гравців команди – чимало футболістів з неабияким досвідом у професійному футболі (до слова, серед них – і екс-гравець «Волині» Павло Гордійчук).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автомобіль залишився без передка: на Волині - ДТП (ФОТО)

Волиняни ж, нагадаємо, працюють на першому зимовому зборі ще з 20 січня, а вихідними провели першу контрольну гру, здолавши у Житомирі тамтешнє «Полісся» завдяки голам Євгена Протасова та Богдана Оринчака.

Дізнавайся більше про команду на нашому YouTube-каналі , а також на наших ОФІЦІЙНИХ сторінках у соцмережах – Facebook та Instagram .

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити