image
 |  2 17 Жовтня 2021 | 17:16

Луцька «Волинь» не втримала переможний рахунок в матчі з полтавчанами

Луцька «Волинь» у матчі 14 туру Першої ліги на виїзді не зуміла втримати переможний рахунок над футбольним клубом «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів – 1:1.

Про це стало відомо із трансляції на офіційному ютуб-каналі Першої Ліги.

Загалом перед чотирнадцятим туром «Гірник-Спорт» перебував на дев'ятому місці Першої Ліги, маючи в своєму активі 16 очок. «Волинь» посідала 11 місце, здобувши 15 очок.

На 43-й хвилині рахунок відкрив захисник луччан Олександр Климець. У складі господарів у другому таймі відзначився нападник Вадим Яворський.

За результатами гри 17 жовтня команда з Полтавщини набрала 17 очок і лишилась на дев'ятій позиції. А «Волинь» з 16-ма очками піднімається на 10-те місце.

У наступному турі 25 жовтня «Гірник-Спорт» зіграє на виїзді проти «ВПК-Агро». А «Волинь» вдома 22 жовтня прийматиме іншу команду з Полтавщини - кременчуцький «Кремінь».

Відзначимо, що перед тим, як господарі зрівняли рахунок, арбітри не зарахували гол Войтіховського, вгледівши у нього офсайд.

Останні хвилини в атаках провели господарі поля, але в підсумку свисток арбітра зафіксував бойову нічию – 1:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий український тренер може повернутися в футбол

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити