image
 |  2 3 Червня 2021 | 10:08

Луцькі дівчата-підлітки рік навчалися самозахисту, опановуючи джиу-джитсу (ФОТО)

У Луцьку завершився соціальний проєкт "Спорт для кожного". Упродовж року дівчата віком від 14 до 16 років із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, безплатно відвідували заняття з джиу-джитсу.

Як розповіла Суспільному очільниця сектору ювенальної превенції на Волині Інна Остапович, тренування відбувалися щосуботи.

Із її слів, команду з восьми дівчат сформували завдяки співпраці зі службою у справах дітей, центрами соціальних служб і директорами навчальних закладів.

"Хотілось би, щоб такі проєкти були і в територіальних громадах, бо важливо дітей залучати до спорту, до здорового способу життя", – зазначила Інна Остапович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині діти виламують ручки припаркованих автомобілів? (ФОТО, ВІДЕО)

Навчав і тренував учениць заслужений тренер з джиу-джитсу Ігор Юхименко.

15-річна Богдана Воробйова, яка взяла участь у проєкті, говорить: набула корисних знань із самозахисту.

Зі слів дівчини, учасники отримали кімоно для занять із джиу-джитсу на фіналі проєкту у Києві, де показували свої вміння.

На Волині проживає 879 сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах, у них виховується 1 100 дітей, додала очільниця сектору ювенальної превенції на Волині.

Довідково: проєкт ініціювала ювенальна превенція та спортивний комітет України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЛуцький фотограф показав оголену дівчину, яка посадила свої сідниці на підвіконня (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити