image
 |  4 31 Серпня 2022 | 20:43

Луцькі муніципали відправили партію постанов аби примусово стягнути штрафи з порушників

Чергова партія постанов відправлена на примусове стягнення до Державної виконавчої служби щодо порушників, що паркували транспортні засоби на майданчику для платного паркування та не оплачували вартість послуг з користування майданчиком.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Департаментом муніципальної варти Луцької міської ради підготовлено сотні заяв про примусове виконання Постанов у справах про адміністративні правопорушення у сфері порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксованих в режимі фотозйомки (відеозапису).

З боржників в порядку примусового виконання буде стягнуто подвійний розмір штрафів, що вони боргують.

На фото – боржники, що мають по 30, 40, 60, 70 постанов за неоплатну користуванням паркувальним майданчиком для платного паркування транспортних засобів по вулиці Карпенка-Карого, 1. Порушники зумисно та зухвало не оплачували вартість послуг з користування майданчиком для палатного паркування, чим порушили вимоги частини 1 статті 152-1 КУпАП.

До слова, певні власники транспортних засобів отримали штрафі на 17 600, 57 600, 31 600, 16 400 гривень. Тепер, з них буде стягнуто кошти у подвійному розмірі та додатково ще кошти за витрати на облік зазначених правопорушень, що стосуються виконавчого збору.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити