image
 |  0 19 Жовтня 2022 | 09:54

Луцькі муніципали виграли чергову справу у "автохама" (ФОТО)

13 жовтня 2022 року Ківерцівським районним судом Волинської області було залишено без задоволення адміністративний позов про визнання неправомірною та скасування постанови про адміністративне правопорушення, щодо порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, яке було зафіксовано в режимі фотозйомки, а постанову винесену інспектором з паркування залишено без змін.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Додатково зазначаємо, що адміністративну відповідальність за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі, або за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксовані в режимі фотозйомки несе фізична особа за якою зареєстровано транспортний засіб.

Також повідомляємо, що існує пільговий період у сплаті штрафу, а саме 50 відсотків від розміру штрафу протягом 10 банківських днів з дня набрання законної сили постановою про накладення адміністративного стягнення за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксоване в автоматичному режимі, або за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксовані в режимі фотозйомки (відеозапису), така постанова вважається виконаною.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити