image
 |  9 18 Червня 2022 | 09:24

Луцькі муніципали виграли суд у відомого адвоката (ФОТО)

14 червня 2022 року Восьмим апеляційним адміністративним судом було відмовлено в задоволенні апеляційної скарги на рішення Луцького міськрайонного суду Волинської області від 27 квітня 2022 року по справі №161/21224/21, Мартіросяну А.Г.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Доводи Мартіросяна А.Г. у апеляційній скарзі щодо розвертання дорожніх знаків проти руху транспортних засобів на дорозі з односторонніми рухом по вул. Богдана Хмельницького, не переконали суд ухвалити рішення на його користь.

До відома, це вже п’ята програшна справа за участю Мартіросяна А.Г. проти департаменту муніципальної варти.

Надіємось, що вказане рішення суду апеляційної інстанції стане для нього мотивуючим фактором для вивчення Правил дорожнього руху та формування паркувальної культури у майбутньому.

Крім того, Мартіросян А.Г. не оплатив два штрафи за різними постановами. Проте, департамент за це не переймається, адже 23 червня 2022 року всі матеріали, винесені на зазначену особу, будуть передані до органів виконавчої служби для примусового виконання!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити