image
 |  0 23 Червня 2022 | 09:53

Луцькі муніципали виграли суд у водія-порушника (ФОТО)

22 червня 2022 року рішенням Володимир-Волинського міського суду Волинської області було притягнуто громадянина Сергія за порушення ПДР України, а саме за зупинку в зоні дії дорожнього знаку 3.34 "Зупинка заборонена" за адресою: м. Луцьк, вул. Словацького, 12, що є порушенням п. 3.34 додатку 1 розділу 33 ПДР України та ч. 1 ст. 122 КУпАП, за що передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу в розмірі 340 гривень.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Позивач намагався ввести суд в оману неправдивими твердженнями, які в судовому засіданні були спростовані представником департаменту.

Судом при винесенні рішення було повно та всебічно досліджено матеріали справи, надані департаментом муніципальної варти докази та прийнято рішення про відмову у задоволенні позову про скасування постанови.

Департамент муніципальної варти попереджає гостів та мешканців міста Луцьк, що інспекторами з паркування департаменту муніципальної варти щоденно проводяться патрулювання з метою виявлення та попередження адміністративних правопорушень у сфері порушень правил зупинки, стоянки та паркування!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити