image
 |  5 19 Лютого 2020 | 08:48

Луцькі муніципали заявляють, що в 6:30 ранку в їхні оселі вдираються слідчі з повістками

Працівники слідства луцького ВП ГУНП у Волинській області сьогодні, 19 лютого, за трьома адресами о 6.30 ранку розбудили десятки сімей, гримаючи у двері кулаками та ногами.

Повідомлення такого змісту з'явилося на сторінці Департаменту Муніципальної Варти Луцької міської ради в мережі Фейсбук.

"Спочатку ви вдерлися до одного з наших співробітників о 6.20, щоб вручити повістку, але як виявилося, що повістка не йому. Злякали дружину нашого працівника. Поплутали?! Чи знову халатність в документах?!", - йдеться в повідомленні.

Зазчачається, що ще за двома адресами працівники поліції гримали у двері людям, шукаючи (приблизно за такими адресами) інспекторів Муніципальної Варти (зателефонували на лінію ГШР і повідомили про дані факти лучани). 

"Звертаємося до керівництва поліції!

Дотримуйтесь законодавства!

І наголошуємо, якщо вам необхідно залишити будь-які процесуальні документи, це можете зробити в робочий час (понеділок - четвер 8.30-17.30, п'ятниця 8.30- 16.15) за адресою Б.Хмельницького, 17, дотримуючись ст. 135 КПКУ", - додають муніципали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протягом тижня викрили 29 порушень правил рибальства, — Волинський рибпатруль

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити