image
 |  0 19 Листопада 2018 | 08:15

Юна волинянка попросила у Порошенка 1 гривню

Всього 1 гривню у Петра Порошенка попросила юна «дипломатка» з Ковеля Марійка Мовчан. 

Про це повідомляє прес-центр БО «БФ «Позитивна взаємодія». 

Нещодавно юну «дипломатку» було обрано Почесною Головою Благодійного фонду «Позитивна взаємодія», який вона створила разом зі своїми братами. 

Разом із тим, як Почесна Голова Благодійного фонду «Позитивна взаємодія», яка покликана популяризувати благодійну діяльність і закликати людей творити добро, Марійка Мовчан вирішила почати це робити з Головної людина в нашій державні – Президента України. 

«Ви, Петре Олексійовичу, … можете зробити великий і вагомий внесок в нашу справу, без зайвих клопотів і навантажень. Все просто, пане Президенте, внесіть 1 гривню на банківський рахунок благодійного Фонду «Позитивна взаємодія». І тоді, люди послідують Вашому гарному прикладу і, також, внесуть кошти для допомоги дітям», – сказала Марійка. 

Тепер Марійка Мовчан з нетерпінням чекає відповідь від Петра Порошенка і сподівається, що Гарант, передасть їй 1 гривню, що буде найкращим знаком для інших – творити добро. Адже, серед її колекції листів від поважних адресатів не вистачає лише відповіді від Президента України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко мав телефонну розмову з митрополитом Онуфрієм 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити