image
 |  4 11 Листопада 2019 | 09:17

Луцькі муніципали змусили «Волиньспецбуд» очистити забруднену спецтранспортом дорогу

Інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста Луцька 08.11.19 р. о 09.44 год. виявив неналежний контроль за транспортним засобом, який вивіз бруд на проїжджу частину дороги на вул. Чорновола, 40.

Про це йдеться на сайті Департаменту Муніципальної варти Луцької міської ради.

Виконробу ТОВ "Волиньспецбуд", як відповідальній особі, було видано припис на усунення порушення та зобов'язано прибрати бруд з проїжджої частини дороги. Крім того, з останнім інсректори провели профілактичну бесіду щодо недопущення таких порушень в майбутньому.

"Та вже близько 12.00 години інспектором було перевірено виконання припису та стан дорожнього покриття і виявлено техніку, котра здійснювала очищення дороги від бруду", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У райцентрі поблизу Луцька хочуть збудувати новий асфальтобетонний завод

Нагадаємо, що згідно п.п. 11.2.8 Правил благоустрою міста Луцька будівельні організації зобов'язані забезпечувати очистку транспортних засобів, не допускати винесення ґрунту та бруду на дороги, прибудинкові території, тротуари, для чого обладнати виїзди з будмайданчиків твердим покриттям. Організовувати ручну очистку, мийку транспортних засобів при виїзді. При винесенні з території об'єкта бруду, ґрунту терміново його прибирати.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити