image
 |  2 10 Листопада 2019 | 19:16

У райцентрі поблизу Луцька хочуть збудувати новий асфальтобетонний завод

Ківерцівська міська рада виступила заявником для розміщення асфальтобетонного заводу на вулиці Жукова, 21-А в місті Ківерці.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території для розміщення асфальтобетонного заводу по вулиці Жукова, 21-А в місті Ківерці Волинської області розміщена на сайті міської ради.

Тим часом ківерчани стурбовані, що завод – недалеко від житлового масиву містечка. Практично від будинків його відділяє невелика лісосмуга, – інформує "Волинська правда".

“Ми живемо у промисловій зоні. Поряд завод з виробництва поліетиленових виробів. В літку сморід, вікон не відкриваємо. Тепер ще будемо дихати асфальтним пилом, не говорячи про ріст захворювань на рак чи інше”, – говорять жителі мікрорайону колишнього заводу Спецлісмаш.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки надаються у письмовій формі до Ківерцівської міської ради (45200, Волинська обл., Ківерцівський р-н, м. Ківерці, вул. Шевченка, буд. 14. Тел.: (03365) 2 26 65, email: [email protected]) у строк, що не перевищує 15 днів з дня оприлюднення цієї заяви.

Пропозиції приймаються до 15 листопада 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поблизу комбінату «Волинь-Цемент» – масштабна пожежа (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити