image
 |  9 24 Червня 2022 | 08:54

Луцькі муніципали знищили сурогат (ФОТО)

23 червня 2022 року департаментом муніципальної варти Луцької міської ради було проведено передачу сурогату, який було вилучено у правопорушників, відповідно до вісімнадцяти відкритих виконавчих проваджень, які за рішенням Луцького міськрайонного суду було передано до примусового виконання.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Разом з тим представником Управління забезпечення примусового виконання рішень у Волинській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) спільно із працівниками департаменту було проведено процедуру знищення вказаного сурогату. Завдяки взаємодії та співпраці департаменту та управління налагоджується механізм виконання рішень суду.

Департамент муніципальної варти вкотре нагадує, що інспекторами департаменту й надалі будуть проводитись відпрацювання по виявленню фактів продажу алкогольного сурогату на території Луцької міської територіальної громади, а порушників чекатиме адміністративна відповідальність.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити