image
 |  0 7 Квітня 2021 | 11:13

У Луцьку муніципали змусили будівельників прибрати територію (ВІДЕО)

Інспектором департаменту муніципальної варти оперативно вчора відредаговано на звернення, що надійшло на гарячу лінію «Група швидкого реагування».

Про це інформують луцькі муніципали у facebook.

Було виявлено, що під час проведення будівництва на замовлення ТзОВ «Холдінгова компанія «Єврохолдінг»» по вул. Рівненській, 4 виконавцем робіт встановлено паркан таким чином, що утворились перешкоди для руху велосипедною доріжкою, а також здійснено її пошкодження вантажним транспортом.

Крім того, виявлено, що відповідальна особа допустила вивіз бруду з будівельного майданчику у зв’язку з незабезпеченням очистки коліс транспортних засобів.

На виконроба ТзОВ «БУДТЕХ-ПРОМ» складено протокол про адміністративне правопорушення відповідно до п.п. 11.3.1 Правил благоустрою міста Луцька та ст. 152 КУпАП, а також зобов’язано усунути порушення: здійснити очищення території від вивезеного бруду, перенести паркан та усунути перешкоди для руху велосипедистів, а також усунути пошкодження асфальтного покриття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свою вину не визнає: директора Луцького підприємства втретє судили за затримку зарплат

Варто зазначити, що даний відрізок вулиці Рівненської тільки минулого року було капітально відремонтовано в рамках програми транскордонного співробітництва.

Просимо замовників будівництва ретельніше контролювати дотримання законодавства під час його проведення!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити