image
 |  2 31 Січня 2021 | 09:14

Луцькі прикордонники гасили пожежу: чому і де?

Прикордонники Луцького загону разом зі співробітниками ДСНС навчалися спільно діяти під час локалізації пожежі на об’єктах Держприкордонслужби.

Про це інформує пресслужба прикордонників.

За легендою навчань в одній з будівель загону відбулося загоряння. Окрім піднятої за тривогою позаштатної пожежної команди, гасити умовну пожежу прибули співробітники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Луцьк, яких оповістили прикордонники. Охоронці кордону провели першочергові заходи з ліквідації осередку загоряння, а локалізовували пожежу вже разом із надзвичайниками. Також під час тренування відпрацювали питання евакуації із задимленого приміщення осіб, які нібито отруїлися чадним димом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині - рекорд: селяни зліпили сніговика, який досягає електропроводів (ФОТО)

Співробітники служби з надзвичайних ситуацій також провели заняття з персоналом загону щодо порядку дій при виникненні пожежі, основних характеристик вогнегасників та порядку їх використання, заходи безпеки при ліквідації осередків загоряння, а також використання пожежних гідрантів, які знаходяться на території військової частини.

Завдяки кваліфікованим порадам рятувальників, військовослужбовці прикордонного загону не лише покращили знання з питань пожежної безпеки, а й мали змогу застосувати свої уміння на практиці.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити