image
 |  5 30 Березня 2020 | 23:42

Луцькі таксисти нарікають на обмаль клієнтів та побоюються економічної кризи

Луцькі таксисти кажуть, що попри відсутність у місті громадського транспорту через карантин, їхні доходи зовсім не зросли, а знизилися.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Нам вдалося поспілкуватися з кількома таксистами різних служб, які їздять містом. У приватній розмові таксисти нарікали на суттєве зниження кількості клієнтів та виручки.

Як розповів один з таксистів (служба таксі «Оптимальне»), клієнтів дійсно стало менше. Відсутність громадського транспорту у Луцьку зовсім не сприяла зростанню виручки у таксистів. Навпаки, замовлень поменшало. Людей на вулицях небагато.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку чиновнику-хабарнику обрали запобіжний захід

Інший таксист (служба таксі «Навігатор») відзначив, що через закриття різних закладів викликів стало менше. Також він висловив побоювання щодо настання економічної кризи, яка може вдарити по доходах людей більше, ніж епідемія коронавірусу.

«Думаю, дуже скоро народ буде згадувати 2019 рік як рік добробуту та відносно заможного життя. Епоха бідності не за горами», - зауважив він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити