image
 |  0 16 Листопада 2020 | 18:16

Луцькі тролейбуси поїхали до Полтави (ФОТО)

ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» продовжує постачати тролейбуси «Богдан Т70117» до Полтави.

Про це інформують на сторінці ДП "АСЗ N1" АТ "АК "Богдан Моторс".

Наразі йде відправка другої партії із замовлених 40 тролейбусів. Зокрема, 5 нових одиниць транспорту вже відправлені до Полтави від початку листопада 2020 року. Тролейбуси відправляються з випередженням графіків поставки, які були узгоджені при підписанні контракту.

Нагадаємо, що попередні 2 тролейбуси «Богдан Т70117» були отримані КП «Полтаваелектроавтотранс» наприкінці вересня поточного року. У складальному цеху «Автоскладального заводу № 1» продовжують виконувати комплектування кузовів, щоб у найближчий час закінчити поставку другої партії замовлених тролейбусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винуватець смертельної ДТП на Волині 4 роки проведе за ґратами

Тролейбуси «Богдан Т70117» – це сучасні низькопідлогові транспортні засоби із загальною пасажиромісткістю 105 осіб, з них 34 місця для сидіння. Вони безпечні й комфортні для перевезення усіх категорій пасажирів. У тролейбусах, які виготовляються для Полтави, є WI-FI та чотири камери відеонагляду в салоні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити