image
 |  11 2 Серпня 2020 | 16:42

Луцький бізнес отримує попередження про введення жорсткого карантину, муніципали відмежовуються

Луцькі підприємці почали отримувати попередження про введення жорсткого карантину та заборону діяльності. Особи, які їх врукають, представляються представниками волади та Муніципальної варти, однак луцькі муніципали від цих "листів щастя" відмежовуються.

Про це йдеться на сайті Департаменту Муніципальної Варти Луцької міської ради.

"Сьогодні стало відомо, що суб'єктам господарювання в місті Луцьку почали надходити попередження щодо встановлення з 03 серпня 2020 року жорстких карантинних обмежень у зв'язку зі запровадженням у місті так званого "червоного рівня епідемічної небезпеки".

Особи, що вручають вказані попередження, одягнені у форму нацгвардійців та представляються або працівниками міської ради або працівниками муніципальної варти", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плюс 60: найбільший добовий приріст COVID-19 – у Луцьку та Луцькому районі

"Офіційно заявляємо, що Луцька міська рада не приймала жодних рішень щодо посилення карантинних заходів чи інших обмежень. Жоден працівник департаменту муніципальної варти не має відношення до цього документу та не розносить по суб‘єктам господарювання такі або будь-які інші повідомлення", - додають луцькі муніципали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тpетього сеpпня влади Луцька та Волині планують дати відсіч на «чеpвону зону»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити