image
 |  7 21 Лютого 2020 | 14:16

Луцькому забудовнику начхати на правила благоустрою у місті, - депутат

У «Старому місті» ТзОВ «Луцькміськбуд» занедбав орендовану комунальну земельну ділянку.

Про це у мережі Фейсбук повідоми депутат від фракції ВО «Свобода» Андрій Білан.

Занедбана територія на Драгоманова, 15 «милує око» вже декілька років. Фактично одна із туристичних вулиць Луцька перебуває занедбаною, через міських забудовників, які чхали на правила благоустрою міста.

Тепер на відновлення благоустрою на території де «хазяйнував» ТзОВ «Луцькміськбуд» потрібно до 70 тисяч гривень.

Натомість орендар просить продовжити оренду землі, аргументуючи це тим, що там вже розпочато 4 % будівельних робіт. Закидані сміттям мури підвалів 18 століття, може саме це і є ті підготовчі будівельні роботи?

«Це так дохазяйнувалась фірма ТзОВ «Луцькміськбуд». За*рали комунальну землю в історичній частині міста, а потім наважується просити продовжити їм в оренду», - пише депутат Білан.

Як інформує Андрій Білан, у відповіді на звернення щодо наведення благоустрою, міські комунальники повідомляють, що дана земельна ділянка не повернута в комунальну власність і перебуває досі у користуванні ТзОВ «Луцькміськбуд».

Читайте також: В «Старому місті» вимагають прибрати одіозну земельну ділянку

Для приведення вказаної території до належного санітарного стану та облаштування будівельного паркану необхідно орієнтовно 70 тисяч гривень.

Комунальник звернулись до Департаменту муніципальної варти для проведення роз’яснювальної роботи з представниками ТзОВ «Луцькміськуд» з вимогою навести порядок за вказаною територією.

Читайте також: Даний будівельник загубився у просторі і часі, - депутат про скандальне будівництво у Старому місті

«Моя позиція лишається незмінною, дану земельну ділянку потрібно повернути у комунальну власність. Можливо гори сміття – це для когось 4% початку будівельних робіт?!», - коментує Андрій Білан.

До слова, ТзОВ «Луцькміськбуд» забудовник ще в минулому році мав навести благоустрій на Драгоманова, 15 – не виконав!

Читайте також: Скандальний забудовник: у Луцьку вкотре не продовжили оренду землі в історичній частині міста

   

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити