image
 |  9 30 Січня 2020 | 23:11

В «Старому місті» вимагають прибрати одіозну земельну ділянку

Земельну ділянку у «Старому місті», що на вулиці Драгоманова, вимагають привести до належного стану.

Про це проінформував депутат від ВО «Свобода» Андрій Білан.

Повалений будівельний паркан, гори сміття, розкидані шприци, туалет по серед ділянки – територія яку облюбували безхатьки та яку ігнорує муніципальна варта.

«Повалений паркан та гори сміття – це Драгоманова, 15. Можливо у цих хащах бачать туристичний об’єкт у Луцькраді? =) Саме тому досі не реагують на звернення щодо наведення благоустрою. Це так дохазяйнувався орендар ТзОВ «ЛУЦЬКМІСЬКБУД», - пише депутат Білан.

Орендар ТзОВ «ЛУЦЬКМІСЬКБУД» просив продовжити оренду землі мовляв, що він вже розпочав 4% будівельних робіт. Можливо встановлення туалету це і є цей початок тих робіт?

Натомість депутати міської ради на 61 сесії не погодили продовження оренди землі. А тимчасовий очільник міста Григорій Пустовіт пообіцяв навести порядок на занедбаній території.

Читайте також: Луцьку й не снилось: Франківськ переживає туристичний бум

Пів року пройшло, а реакції нуль. Тому депутат міськрада Андрій Білан адресував повторне звернення до очільника міста, щоб навели лад на Драгоманова, 15.

Нагадаємо, що одіозному орендарю ТзОВ «ЛУЦЬКМІСЬКБУД» Луцькрада минулого року відмовила в оренді землі на Драгоманова, 15 через неналежний стан території.

    

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити