image
 |  4 8 Жовтня 2020 | 17:48

Луцький КХП №2 запрацював: люди отримують зарплати, яких не бачили майже рік

Луцький комбінат хлібобулочних продуктів №2 не працював із березня цього року. Заробленого працівники не отримували майже рік, заборгованість становила 5-ть із половиною мільйонів гривень.

Про розповів Суспільному виконувач обов’язків директора Дмитро Носенко.

Виконувач обов’язків керівника підприємства Дмитро Носенко, працює на підприємстві з 31 серпня. Він розповів, що 72 працівникам уже виплатили аванс. Зараз на підприємство повертаються зернотрейдери – гуртові торговці зерном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин натрапив на моторошну знахідку у лісі

Керівник обласного управління агропромислового розвитку Юрій Горбенко розповів, що проблеми на підприємстві, з якого невідомо куди зникає зерно, тривають з 1991-го року.

Керівник обласного управління агропромислового розвитку Юрій Горбенко розповів, що проблеми на підприємстві, з якого невідомо куди зникає зерно, тривають з 1991-го року. "Коли КХП №2 брали в оренду Чортків хлібоприймальне підприємство, було 500 млн боргу, із них 320 - Держрезерву. Оці борги вони й тягнуть. Борги породжують борги. Або воно зупиниться, або дати нове життя", - каже Юрій Горбенко.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити