image
 |  4 19 Грудня 2019 | 19:42

Волиняни у листопаді витратили на нові авто понад 2 мільйони доларів

Минулого місяця в Луцьку та Волинській області придбали 60 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $37 тис.

Про це інформує аналітичний відділ RST.ua.

Сума витрат в регіоні склала $2,3 млн. Найпопулярнішою маркою у регіоні була Toyota, яких зареєстрували 14 авто на суму $600 тис. Також попитом користувалися Renault і Kia, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед авто B-класу волиняни найчастіше купували Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – Fiat Tipo. Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. Лідером E-класу був Lexus ES. У F-класі бестселером став Mercedes S-Class. Поміж позашляховиків найбільше продажів отримав кросовер Toyota Land-Cruiser Prado, який виявився найпопулярнішим серед усіх класів.

Читайте також: Після тривалих баталій луцькі муніципали виграли справу у «автохама» (ФОТО)

Загалом, минулого місяця українці придбали 8,5 тис нових автомобілів на суму $270 млн. Порівняно з листопадом минулого року продажі виросли на 20%. Серед цих авто були й «люксові» авто. Так, українці придбали два Mercedes S-Class Maybach по $240 тис, два Bentley Bentayga по $300 тис і три Rolls Royce Cullinan по $450 тис.

 Нагадаємо, у жовтні в Луцьку та Волинській області придбали 80 нових автомобілів, серед яких був і Rolls-Royce Cullinan вартістю майже $500 тис. Тоді сума витрат у регіоні склала $3 млн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити