image
 |  4 20 Серпня 2020 | 18:33

Луцький магазин розводить безлад на території (ФОТО)

Інспекторами департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було відреаговано на звернення громадян щодо засмічення прилеглої території біля магазину "АВС" по бульвару Дружби Народів, 10.

Про це інформує пресслужба луцьких муніципалів.

"Під час розгляду звернення було підтверджено вказаний факт та видано припис адміністрації магазину на прибирання прилеглої території.

Станом на 17.08.2020 територія прибрана та приведена до належного стану. Повідомляємо усіх суб'єктів господарювання, що згідно Правил благоустрою міста Луцька. а саме: п.п. 4.4.2 межі благоустрою прилеглих/закріплених територій встановлюються (якщо інше не передбачено проектною документацією) в граничних межах підприємств, магазинів, кіосків, павільйонів, торгових точок, підприємств побуту, присадибних ділянок до прибордюрної частини доріг. При відсутності з будь-якого боку підприємства, організації, установи, споруд, інших об’єктів господарювання межі прилеглої/закріпленої території встановлюються на відстані 15 м від огорожі підприємства, установи, організації чи присадибної ділянки в т.ч. включаючи половину проїжджої частини дороги, якщо дороги гравійні, ґрунтові. Допущення засмічення, забруднення прилеглих/закріплених територій тягне за собою адміністративну відповідальність за порушення ст. 152 КУпАП у вигляді штрафу в розмірі від 850-1700 грн", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани стривожені відкриттям магазину в пам’ятці архітектури

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити