image
 |  4 12 Квітня 2021 | 20:20

Луцький мер заявив, що скоротить апарат ради та об'єднає медичні заклади

Луцький міський голова Ігор Поліщук хоче скоротити 29 штатних одиниць апарату ради, а також об'єднати медичні заклади в одне територіальне медичне об'єднання.

Про це Ігор Поліщук написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

"Подаю на чергову сесію проект рішення про реорганізацію штатної структури Луцької міської ради, внаслідок якого окремі структурні підрозділи будуть ліквідовані, окремі структурні підрозділи будуть оптимізовані та об'єднані. Внаслідок прийняття цього рішення буде скорочено 29 штатних одиниць, що дасть економію коштів міського бюджету понад 6 мільйонів гривень в рік", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинь та Луцьк мають шанси уникнути потрапляння в «червону зону» по COVID-19

Крім того, зі слів Ігоря Поліщука, він вносить також проєкт рішення про створення Луцького територіального медичного об'єднання, яке об'єднає Луцьку міську клінічну лікарню, Луцькі центри первинної медичної допомоги, амбулаторії та ФАПи громади.

"Цей крок дасть можливість створити єдину та потужну структуру, надання послуг якою буде зручним та зрозумілим для пацієнта. Окрім того, внаслідок укрупнення структури підвищиться конкурентноздатність такого медичного об'єднання та з'явиться можливість зекономити кошти", - вважає Луцький міський голова.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити