image
 |  5 27 Червня 2020 | 22:47

Луцький театр святкує день народження. Дрес-код вечірки – маска (ФОТО, ВІДЕО)

27 червня лучан і гостей міста відзначає день народження сучасний альтернативний інтеграційний мистецький простір "ГаРмИдЕр ангар-stage". Дрес-код вечірки, яку організували до першої річниці Ангару, – це маска індивідуального захисту.

Як розповіла Суспільному керівниця проєкту Ольга Валянік, запізнюватися на святкування не лише можна, але й потрібно, щоб не створювати скупчення людей.

"Ми не будемо пускати людей усіх разом у приміщення, а розтягнули святкування із 6-ї до 8-ї, щоб усім було комфортно, щоб усі могли зайти всередину, а також потусуватися на локаціях біля Ангар-стейдж", - розповіла керівниця "ГаРмИдЕр ангар-stage" Ольга Валянік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський у Херсоні відвідав місцеву синагогу, йому подякували

Простір Ангар-stage створили рік тому, коли 27 червня 2019-го команда ГАS здобула перемогу на конкурсі Lutsk Challenge Awards та розпочала перетворення старого ангару в сучасний простір, розповіла режисерка Руслана Порицька.

"Відбулося за рік дуже багато десятків подій. Це були події, як театральні, так і музичні, були зустрічі громадських активістів, людей, які творять культуру міста. Важливо було для нас зробити, щоб громада Луцька відчувала, що оце їх майданчик, та платформа, яка може бути стартовою для реалізації якихось ідей, співтворення", - говорить Руслана Порицька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий український позашляховик ЛуАЗ («Волинянка») зробили схожим на «Гелік» (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити