image
 |  4 20 Лютого 2023 | 10:53

Луцький забудовник розлив бетон на дорозі (ВІДЕО)

Завдяки камерам відеоспостереження у Луцьку вдається швидко виявляти та фіксувати правопорушення і притягувати причетних осіб до адміністративної відповідальності.

Про це повідомляє Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Диспетчером відділу «Центр безпеки міста Луцьк» за допомогою камер відеоспостереження було виявлено забруднення проїзної частини бетонною сумішшю по вулиці Набережна.

Вдалось встановити, що транспортний засіб, що здійснив забруднення, а саме: «КАМАЗ» д.н.з. «AC0275AІ», належить ПРАТ «ЛУЦЬКСАНТЕХМОНТАЖ №536».

Диспетчером було оперативно направлено інспектора відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти, який склав адміністративний протокол за порушення п.2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста Луцька та ст. 152 КУпАП КУпАП, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від 340 – 1360 грн, посадових осіб та суб'єктів підприємницької діяльності від 850 – 1700 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку водій залишив своє авто на тротуарі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити