image
 |  0 29 Грудня 2018 | 13:03

Луцький зоопарк презентував календар зі своїми підопічними на 2019 рік (ФОТО)

Комунальне підприємство "Луцький зоопарк" презентував для своїх гостей річний календар з тваринками.

Про це інформують у мережі Фейсбук.

Календар зі світлинами підопічних зоопарку вартує 100 гривень та придбати його можна щодняз 10.00 до 17.00  на території Луцького зоопарку.

"І ми впевнені, що наші давні друзі будуть з нами ще не один десяток літ, а 2019-й додасть чимало нових. І для усіх вас - вже традиційний подарунок, аби навіть удома чи в робочому кабінеті ми все ж були поруч. Це календар зі світлинами частини наших підопічних. Сподіваємося, що він вам, як і усі попередні, сподобається та буде допомагати планувати тільки щасливі події на увесь рік.

Придбати календар можна у будь-який день з 10.00 до 17.00 у касі КП "Луцький зоопарк". Вартість - 100 грн. Гарантуємо, що якістю ви будете приємно подивовані. А що отримаєте безліч позитичних емоцій при користуванні - то 100%!

І, звичайно, нагадуємо, що ми працюємо без вихідних, тож щодня чекаємо на кожного у місці найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста - як у ці кілька днів 2018-го, так і впродовж усього 2019-го!",- йдеться у повідомлені.

        

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити