image
 |  419 11 Вересня 2024 | 15:43

Луцькому перевізнику погрожують розірванням договорів

Перевізник ТОВ “Бест Ленад Груп” отримав попередження про розірвання договорів у разі виявлення повторних порушень.

Про це йшла мова під час засідання виконкому Луцької міськради, - пише ВолиньUA.

Члени виконавчого комітету розглянули питання про виконання перевізником – ТОВ “Бест Ленад Груп” договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом та їх умов.

Підприємство ТОВ “Бест Ленад Груп” надає послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах №№ 2, 3, 9, 10, 11, 12, 24, 32, 50 в кількості 47 одиниць.

З початку року до відділу комунікації “15-80” департаменту ЦНАП на перевізника надійшло 193 скарги.

За результатами перевірок, проведених працівниками відділу транспорту щодо дотримання умов договорів на перевезення пасажирів, внесено приписи перевізнику про усунення порушення умов договору, а саме: недостатня кількість транспорту на маршрутах, особливо в ранкові та вечірні години, відсутність візуальної інформації в салоні автобуса та перелік пільгових категорій громадян за 2024 рік, порушення посадки/висадки пасажирів на зупинках.

Перевізник проінформував відділ транспорту про усунення порушень, проте повторні перевірки знову виявили низку порушень.

Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що наразі дійсно існує проблема з мобілізацією водіїв як приватного, так і комунального транспорту, проте, всі перевізники працюють в однакових умовах. Якщо перевізник не покращить якість надання послуг, з ним розірвуть договори.

Читайте також: Луцька автостанція отримує мільйони чистого прибутку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити