image
 |  5 3 Листопада 2020 | 21:38

Луцькрада просить Кабмін збільшити до 75% дозволену кількість пасажирів у громадському транспорті

Луцька міська рада надіслала звернення з проханням до Кабінету міністрів України дозволити здійснювати перевезення пасажирів у громадському транспорті 75% від загальної пасажиромісткості не залежно від рівня епідемічної небезпеки.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Мотивують звернення тим, що на гарячу лінію міста надходять скарги від лучан, які через карантинні обмеження не можуть вчасно дістатися на роботу та навчання.

Нагадаємо, що за постановою Кабміну від 22 липня, кількість людей у транспорті має не перевищувати кількість сидячих місць. Тим водіям, які порушать правило, виписуватимуть штрафи. 

Зі слів начальника луцького управління транспорту Володимира Степанова, у міському транспорті передбачені спеціальні платформи для стояння. Тож, наприклад тролейбус може везти 50 — 60 пасажирів, що їдуть стоячи. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку патрульні спіймали чоловіка з пакетом наркотиків (ФОТО)

До Кабміну Луцькрада з цим проханням звертається вже вдруге. Перше — було підтримане депутатами Луцької міської ради на сесії 9 вересня. Відповідь з Кабміну ще не надійшла.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити