image
 |  2 7 Листопада 2019 | 14:12

«Луцьктепло» планує ліквідувати збиткові котельні

У планах "Луцьктепла" - повна ліквідація збиткових котелень.

Про це йде мова у програмі розвитку комунального підприємству, яку презентував кандидат на посаду директора ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський. 

Серед головних пунктів перспективного плану розвитку:

- ліквідація збиткових та дрібних неефективних котелень, що дозволить економити мільйони гривень бюджетних коштів;

- повна інвентаризація мереж із впровадженням геоінформаційної електронної системи;

- запровадження білінгової системи, особистих кабінетів споживачів, що значно спростить клієнтам підприємства доступ до інформації, відкриє можливість онлайн-подачі показників та контролю особових рахунків;

- заміна 18 км теплових мереж;

- оптимізація чисельності працівників та структури підприємства;

- запровадження проектів модернізації систем централізованого постачання, серед яких: встановлення ІТП, заміна пальників та насосів, встановлення пластинчатих теплообмінників тощо, а також ряд інших заходів по розвитку підприємства та налагодженню ефективної діяльності.

Читайте також: У Луцьку не вщухає ажіотаж з отримання е-квитка

З боку міської влади пролунали пропозиції щодо необхідності поліпшення якості відновних робіт після проведення ремонтів працівниками ДКП «Луцьктепло».

Додамо, що Іван Скорупський раніше працював заступником головного інженера, а зараз – заступник директора з виробництва.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити