image
 |  4 7 Травня 2020 | 16:42

Луцьку можуть відключити гарячу воду

Місто Луцьк опинилося перед загрозою припинення послуги з постачання гарячої води через борги за розподіл природного газу.

Про це повідомляють у ДКП "Луцьктепло".

У підприємстві наголошують, що несвоєчасна і неповна оплата за спожиті послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води та відповідне зростання заборгованості населення ставить під загрозу подачу гарячої води в міжопалювальний період.

Однією з похідних від зростання заборгованості споживачів перед ДКП «Луцьктепло» є зростання заборгованостей перед компаніями, в яких підприємство купує енергетичні ресурси для виробництва теплової енергії. Однією з таких компаній є АТ «Волиньгаз», якому ДКП «Луцьктепло» заборгувало близько 15 млн грн за послуги з розподілу природного газу, про що офіційно повідомляється на сайті АТ «Волиньгаз».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Згадати все: радянські солдати ґвалтували навіть громадянок СРСР, – британські вчені

Крім того, "Луцьктепло" вимагає від споживачів повної та своєчасної оплати за спожиті послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води, а також про оплати заборгованостей попередніх періодів, яка для категорії населення складає понад 110 млн грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити