image
 |  9 19 Березня 2021 | 16:38

Луцьку потрібна програма оновлення фасадів будинків, - депутат

У Луцьку потрібно розробити програму по оновленню фасадів будинків, що додадуть вулицям стильності та європейського вигляду.

Про це у соціальній мережі Фейсбук пише депутат Луцької міської ради від ВО «Свобода» Андрій Білан.

У березні розпочали проводити обрізку дерев з пішохідної вулиці Лесі Українки, до цього часу луцькі комунальники спільно з екологами більш детально вивчали це питання.

Після цих заходів стало більш видно зовнішні фасади будинків, які перебувають в край занедбаному стані.

«Приємно бачити у місті стовбури, які не схожі на містичні апокаліптичні скелети з фільмів про кінець світу. Однак, обрізка дерев має й зворотню сторону медалі. Раніше розкішні крона приховували від людського ока непривабливі фасади багатьох будинків. Тепер же всю цю сумнівну красу і облущену штукатурку видно неозброєним оком».

На думку депутата Андрія Білана, міська влада настуними кроками поліпшення інфраструктури міста вбачає зробити прибаливі фасади будинків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Луцьку тепер обрізають дерева як у Відні (ФОТО)

«Вважаю, що приведення фасаду будівель до належного привабливого вигляду має стати одним з основних завдань для міської влади. Складовою благоустрою. Особливо це стосується центральних вулиць міста. Така ініціатива зробить Луцьк набагато привабливішим і затишнішим. А сучасні фасади в поєднанні з правильною обрізкою дерев додать вулицям стильності та європейськості», - зауважив депутат Андрій Білан.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити