image
 |  9 19 Березня 2021 | 13:14

У Луцьку тепер обрізають дерева як у Відні (ФОТО)

У Луцьку кронують дерева по-новому. Розпочали ці роботи з центральної вулиці Лесі Українки.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Здійснювати обрізку дерев почали на цьому тижні з пішохідної вулиці Лесі Українки, до цього часу луцькі комунальники спільно з екологами більш детально вивчали це питання.

Мер Ігор Поліщук навів приклади кронування дерев у Відні (Австрія) та Ліппе (Німеччина), яке є ідентичним новому правильному кронуванню в Луцьку.

Вулиця стали більш просторими та світлішими. Більше стає видно фасади будинків, які перебувають в край задовільному стані. Наступники кроками Луцької влади має бути увага до будинків у центральній частині міста, таку думку висловлює депутат Луцькради Андрій Білан.

  

Нагадаємо, що у січні місяці цього року депутати міської ради наклали мараторій на «варварське» кронування дерев на території Луцька, яка на їх думку не має нічого спільного з їх омолодженням.

Міським екологам та комунальникам доручили вивчити питання правильного кронування дерев, щоб в майбутньому приступити до цих робіт.

     

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити