image
 |  2 19 Листопада 2020 | 11:58

«Луцькводоканал» оприлюднив платіжку сплачених податків (ДОКУМЕНТ)

Прозора сплата податків соціально відповідальними підприємствами – це основа наповнення бюджету міста, турбота про розвиток медицини, комунальних закладів, благоустрою тощо. КП «Луцькводоканал» знаходиться у ТОП підприємств-платників податків Луцька, не тільки дбаючи про надійне водопостачання та водовідведення, але і розвиваючи підприємство в усіх напрямках та наповнюючи міський бюджет.

Пишуть на сторінці Evoda Lutsk.

Так, за рахунок ефективної роботи КП «Луцькводоканл» і правильних управлінських рішень, загальний обсяг лише з чотирьох податків, які сплачує саме підприємство, становить 2 млн грн на місяць (за підсумками третього кварталу 2020 року). Зокрема, лише податок на прибуток становить 761 тис грн. Інші види сплачених податків – рентна плата за спеціальне використання води, за користування надрами і екологічний податок.

Запрошуємо свідомий бізнес приєднатися до «челенджу відкритості» та показати обсяги сплати власних податків до міського бюджету! Адже відкритість у сфері сплати податків – головний показник соціально відповідальної діяльності підприємств та спроможності дбати не лише про якість послуг, але і про розвиток громади міста в цілому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кажуть, землі немає: депутати Княгининівської ОТГ виставили на продаж майже 9 га землі та 6 га в оренду

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити