image
 |  4 1 Грудня 2018 | 16:57

«Ляшко – погань та перша скотиняка!» – батько пораненого моряка (ВІДЕО)

Народний депутат України Олег Ляшко не робить нічого задля повернення українських моряків із російського полону.

Про це в ефірі “Прямого” у ток-шоу “Ехо України” заявив батько полоненого співробітника СБУ Василя Сороки Віктор Сорока, - інформує "Антикор".

– Ви написали емоційний пост у "Фейсбуці", де про Ляшка і Тимошенко Юлії Володимирівни. Що вам не сподобалося? 

“Після того, що ми побачили інформацію, що кораблі розстріляні, що у нас є військовополонені, що ми не знаємо про їх долю, — і тут виходять два, будемо говорити так, представники народу, яких народ обрав у Верховну Раду, і торгуються з президентом про введення чи не введення воєнного стану. Хіба це народні депутати? Коли у нас є акт агресії, коли кораблі Російської Федерації під своїми прапорами розстрілюють кораблі, які йдуть під українським прапором у міжнародних водах, а та людина собі ставить сьогодні, щоб проторгувати, і йому саме основне – вибори? Я рахую, і моя думка така, то - не народні депутати", – зізнався Віктор Сорока.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко знову отримав мільйони від екс-регіонала з оточення Ахметова

"Сьогодні нам треба об’єднатися, сьогодні є факт, сьогодні треба визволити наших військовополонених, які сьогодні є поранені. Ми майже не маємо про них… То було в емоційному стані. Але я би повторив це Ляшку в лице: що –він погань, і  він – перша скотиняка, яка сьогодні не робить нічого для того, щоб повернути хлопців додому!", – додав Віктор Сорока.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко мріє стати президентом усіх українських корів (ВІДЕО)

Раніше народний депутат України, член фракції “Радикальна партія О. Ляшка” Дмитро Лінько не зміг пояснити, чому лідер партії піарився на квартирах для переселенців, які придбали за бюджетні кошти.

Нагадаємо, 25 листопада у результаті захоплення українських катерів Російською Федерацією було поранено шість моряків, ще сімнадцятеро українських військовослужбовців було захоплено у полон. 

26 листопада Радбез ООН проведе екстрене засідання через ситуацію в Азовському і Чорному морі. 

На виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України і звернення президента України, на понеділок, 26 листопада 2018 року на 16:00 спікер Андрій Парубій скликав позачергову сесію Верховної Ради України. 

Президент України Петро Порошенко підтримав пропозицію воєнного комітету винести на РНБО окреме рішення про звернення до Верховної Ради та запровадити воєнний стан. 

Секретар Ради Національної Безпеки та Оборони Олександр Турчинов під час засідання РНБО запропонував ввести в Україні воєнний стан на 60 діб. 

Зранку у неділю, 25 листопада, стало відомо про те, що катери РФ типу "Мангуст", мпк "Суздалец" здійснили відверто агресивні дії проти кораблів ВМС ЗС України у Азовському морі. 

Три кораблі ВМС України, здійснюючи плановий перехід з порту Одеси до порту Маріуполь Азовського моря, підійшли до Керченської протоки. Росіяни її перекрили, а у відповідь на наближення українських кораблів росіяни закрили протоку для проходу цивільних суден.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшкові не подобається протидія пропаганді збоченців, бо він сам належить до ЛГБТ-спільноти, — Дмитро Корчинський

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити