image
 |  0 21 Жовтня 2020 | 22:47

Мадpидський подвиг: «Шахтар» сенсаційно обіграв «Реал» у Лізі чемпіонів (ВІДЕО ГОЛІВ)

Донецький «Шахтар» у 1-му турі групового етапу Ліги чемпіонів сенсаційно обіграв у гостях мадридський «Реал». Зустріч у столиці Іспанії на стадіоні «Альфредо ді Стефано» завершилася з рахунком 2:3.

«OBOZREVATEL» вів онлайн-трансляцію матчу «Реал» – «Шахтар».

Перед грою букмекери одностайно називали фаворитом іспанську команду. На перемогу підопічних Зідана можна було поставити з коефіцієнтом 1,30, тоді як успіх чемпіона України оцінювався показником 9,00.

Поєдинок почався у спокійному темпі. Обидві команди грали обережно, намагаючись насамперед не припуститися помилок. Реал не пресингував, залишаючи «гірникам» вільні зони перед своїми воротами. На 17-й хвилині швидка контратака «Шахтаря» ледь не призвела до гола. Марлос утік від усіх захисників, але у фінальній стадії запорпався з м'ячем, потрапивши в Куртуа.

Ближче до 20-ї хвилини перевага господарів стала відчуватися все чіткіше. «Вершкові» часто навантажували фланги, намагаючись розхитати оборону суперника.

«Шахтар» захищався злагоджено, постійно змушуючи суперників приймати м'яч спиною до воріт Трубіна.

На 29-й хвилині українській команді вдалася гарна контратака, яка завершилася несподіваним голом. Дебютант Ліги чемпіонів Віктор Корнієнко взяв гру на себе, змістився в штрафну, потім у підкаті пройшов крізь Мілітао і Варана, а Тете в дотик під штангу зробив рахунок 0:1.

Через 3 хвилини рахунок сенсаційно став 0:2. З ударом Тете впорався Куртуа. На добиванні був Дентіньйо. Варан спробував перешкодити йому, вставив ногу, переправивши м'яч у ближній кут своїх воріт.

Шок мадридців продовжився на 42-й хвилині. Соломон почав атаку в центрі поля, віддав Тете, той п'ятою повернув назад на хід Манору. Футболіст збірної Ізраїлю на паузі прибрав Куртуа й оформив розгром – 0:3.

У другому таймі Зідан випустив Бензема, який одразу пожвавив атаку команди. «Реал» влаштував справжній штурм, постійно атакував, і на 54-й хвилині Модріч відквитав один м'яч. Після забійного удару з дальньої дистанції Трубін лише поглядом проводив «круглого», що влетів під штангу.

«Реал» почав вести гру агресивніше, нахабніше, постійно загострював ситуацію. На 64-й хвилині Тете не влучив у порожні ворота, і через хвилину «поранчево-чорні» пропустили точно такий самий гол.

Марлос обрізався на своїй половині поля, Вінісіус підібрав м'яч, прорвався в штрафну і з 14 метрів пробив точно в нижній кут – 2:3.

Гравці з Мадрида великими силами продовжували штурмувати ворота Трубіна, водночас залишаючи можливість українцям грати на контратаках. В одному з таких випадів Марлос і Тете організували 4-й гол, який був скасований після офсайду.

Втомлена оборона донецького клубу тріщала по швах, але змогла вистояти. За хвилину до кінця «Шахтар» пропустив гол, який був скасований через пасивний офсайд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Волинь» на Сумщині у два м’ячі пеpемогла «Альянс» (ВІДЕО МАТЧУ)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити