image
 |  9 12 Квітня 2023 | 19:42

Магазини «Сім 23» у Луцьку мають змінити вивіски

Члени виконавчого комітету Луцької міськради розглянуто питання щодо режиму роботи мережі магазинів “Сім 23. Зручний маркет” та запропонували власникам розробити порядок зміни вивісок.

Ще на початку 2021-го року, за рік до повномасштабного вторгнення, міська рада наголошувала на необхідності заміни вивісок, які б відповідали вимогам сучасності та вписувались в загальну архітектурну концепцію міста, - пише ВолиньUA.

Міський голова Ігор Поліщук запропонував магазинам мережі встановити режим роботи терміном з 7:00 до 23:00 на місяць, аби вони протягом вказаного терміну розробили графік заміни вивісок і представили його на розгляд членів виконавчого комітету наступного разу.

«За рік часу не замінено жодної вивіски, при тому, що мережа постійно розширюється. У рішеннях вказували на необхідності їх заміни. Можна хоча б одну вивіску протягом одного місяця замінити. Вам просто байдуже на ці вивіски, так не може бути. Теза про відсутність грошей не витримує жодної критики», – наголосив міський голова Ігор Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку через водіїв замість газону стала багнюка (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити