image
 |  2 19 Грудня 2018 | 22:02

Маленькій волинянці, що отримала 40% опіків, потрібна допомога добрих сердець

3-річній Карині Лінник, яка отримала опіки тіла окропом, потрібні кошти на реабілітацію та операцію. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла мама дівчинки Катерина.

Про це пишуть Волинські новини.

З її слів, біда трапилася у березні минулого року - дитина обпеклася окропом на її очах. Дівчинка отримала 40% опіків.

"Я була вагітна. Я готувала до купання меншу дитину, гріла воду", - розповідає жінка. 

Каже, дитина перечепилася за поріг і ненароком перекинула на себе чайник з водою. У жінки тоді почалися передчасні пологи. Маленька Карина потрапила в реанімацію, Катерина - у пологовий. 

"Дитина отримала опіки у побуті. Лікувалась у ВООЦ, була прооперована (13.03.17 року) некректомія ран тулуба, лівої верхньої та нижньої кінцівокю шиї, обличчя з КАДП, (28.03.17) ВАДП ран тулуба, лівого плеча та передпліччя з КАДП", - йдеться у виписці з медичної картки дитинки. 

Відомий хірург Ростислав Валіхновський, зі слів мами, каже, що дитині потрібне хірургічне втручання. Родина збирає кошти, аби поїхати на консультацію у Київ. 

У маленької Карини утворився рубець на згині ручки. Також рубці під ручкою. Родина просить небайдужих допомогти. Окрім Карини, жінка виховує ще чотирьох дітей. 

096 42 31 383 - старша донька мами Катерини Анна. 

Номер картки для переказу допомоги: 

4731 2191 0479 8586 (ЛІННИК КАТЕРИНА ВАЛЕРІЇВНА)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юному волинянину потрібна допомога небайдужих

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити