image
 |  7 11 Липня 2023 | 21:42

Малолітні вандали: у громаді на Волині діти понищили майданчик

У  парку «Княжий» села Заріччя Володимирської громади дітлахи понищили елементи дитячого майданчика. 

Про це пишуть на офіційній сторінці міськради і викладають відео.

Часом диву даєшся, коли спостерігаєш за вчинками окремих людей. Але маємо те, що маємо.

На перший погляд, доволі дорослі, свідомі діти вирішили, що кращих розваг, аніж руйнування дитячих майданчиків, ще не вигадали. На цьому відео з камер, що встановлені у парку «Княжий» села Заріччя, можна побачити ті випадки, які були вчинені протягом червня цього року.

Хочеться звернутись до цих підлітків, які розважаються тим, що відламують дерев’яні елементи гойдалок та гірок, стрибаючи по них та навмисно руйнуючи, до «каратиста», який збив ударом ноги табличку із вказаною назвою природного заказника «Луга» у парку «Слов’янський»: ми, звісно ж, відновимо усі пошкоджені елементи - працівники управляючої житлової компанії вже зробили необхідні заміри, аби виготовити нові дошки та відремонтувати майданчик.

Але ми б хотіли, щоб ви усвідомили наступне: на щастя, наше місто не зазнало руйнувань від ворожих обстрілів, і ви маєте змогу насолоджуватися літніми канікулами на гарних дитячих майданчиках, що були встановлені за кошти бюджету громади – платників податків та, можливо, ваших батьків і рідних. Будь ласка, цінуйте те, що робимо для вас.

За таке хуліганство передбачено адміністративне покарання у вигляді штрафу, який сплатять ваші батьки.

Тож, якщо хтось упізнає обличчя юних вандалів на відео, просимо про це нас повідомити.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити