image
 |  4 22 Липня 2020 | 08:48

Маневицький краєзнавчий музей втілює в життя концепцію «Туристичних магнітів» Волині (ФОТО)

19 липня на замовлення друзів музею Павла Савчука та Оксани Вовк у Маневицькому краєзнавчому музеї після майже тримісячного карантину, а також вдруге під час проведених внутрішніх оздоблюваних робіт (ремонтні роботи зупинилися тому, що ми винні будівничим певну суму), була проведена оглядова екскурсія в незавершеній новій будівлі музею одного експоната «Маневицький човен – моноксил».

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук директор Маневицького краєзнавчого музею Петро Хомич.

Під час реконструкції Маневицького краєзнавчого музею, через певні обмеження та проведення будівельних робіт, до цих пір ми не мали можливості презентувати унікальну знахідку «Маневицький човен – моноксил» відвідувачам музею, але також хочу наголосити, що через недофінансування (наші недбайливі владні інституції, як місцеві так і обласні не виділяють грошей) ми продовжуємо поволі втрачати артефакт (через висихання - частіше почали появлятися тріщини, але про це, трішки пізніше).

Туристичні маршрути в дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна «Слуга народу» Третьякова виступає за легалізацію проституції та одностатевих шлюбів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити